sábado, 25 de septiembre de 2010

20100926 CARRETERA

CARRETERA. FONTAJAU 9.00H PER FER UNA PARELL D'HORES: G-S HILARI-TURO DEL HOME- HOSTALRICH - STA COLOMA - GIRONA ... I SI SOBRA TEMPS ELS ANGELS.

PER FER UNA MICA DE GANA



cial)


Estat del cel:
serè o poc ennuvolat en general, tret del sector central del litoral i Prelitoral on el cel estarà mig ennuvolat, puntualment molt fins a mig matí.
A la tarda creixeran nuvolades a punts del quadrant nord-est on quedarà molt ennuvolat o cobert
Independentment al vessant nord del Pirineu el cel romandrà molt ennuvolat fins a primera hora de la jornada i entre mig i molt la resta del dia.

Precipitacions:
de matinada i fins a mig matí se n'esperen d'entre febles i moderades al sector central del litoral i Prelitoral i no se'n descarten de disperses al vessant nord del Pirineu.
De nou a la tarda n'hi haurà en forma de ruixat a punts del quadrant nord-est que localment podran anar acompanyades de tempesta. En general s'acumularan quantitats poc abundants (entre 5 i 20 mm en 24 hores).

Temperatures:
mínimes lleugerament més baixes, si bé localment el descens podrà ser moderat. Oscil·laran entre els 1 ºC i 6 ºC al Pirineu, entre els 5 ºC i 10 ºC al Prepirineu, Depressió Central i Prelitoral nord, i entre els 10 ºC i 15 ºC a la resta del Principat. Per la seva banda les temperatures màximes seran similars o lleugerament més baixes i oscil·laran entre els 13 ºC i 18 ºC al Pirineu, i entre els 20 ºC i 25 ºC a la resta del Principat.
Ambient fred de matinada.

V

No hay comentarios: