lunes, 1 de agosto de 2011

20110802 vallter


8.00h pk fontajau per aproximació en cotxe fins capsacosta. menu: capsacosta s pau seguries camprodon setcases vallter ó capsacosta s pau seguries camprodon setcases vallter ó capsacosta s pau seguries camprodon setcases vallter ó capsacosta s pau seguries camprodon setcases vallter ó capsacosta s pau seguries camprodon setcases vallter ....


Predicció a curt termini

  • Mapa sensibleMapa Predicció

Última actualització:01-08-2011 - 19:00 (hora oficial)

Propera actualització:02-08-2011 - 08:00 (hora oficial)

Estat del cel

Cel serè o poc ennuvolat en general per alguna pinzellada de núvol alt i prim. Tot i això, durant la tarda es formaran nuvolades al Pirineu i tornarà a augmentar la nuvolositat per l'oest del territori. Independentment, hi haurà núvols baixos al litoral, sobretot al sud, fins a mig matí i de nou a partir de la nit, mentre que a punts de l'interior se'n formaran de matinada.

Precipitacions

Durant la tarda no es descarta algun ruixat feble, o puntualment moderat, a punts del Pirineu occidental, i són probables fins a mig matí al litoral i prelitoral sud. Els de tarda localment aniran acompanyats de tempesta. Acumularan quantitats de precipitació minses.

Temperatures

Les temperatures mínimes seran lleugerament més altes. Les temperatures màximes pujaran entre lleugerament i moderadament. Ambient càlid amb xafogor al litoral. La temperatura mínima oscil·larà entre 11 i 16 ºC al Pirineu, entre 13 i 18 ºC al Prepirineu, entre 15 i 20 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord i central i entre 18 i 23 ºC al prelitoral sud i a tot el litoral. Pel que fa a la màxima rondarà entre 25 i 29 ºC al litoral, entre 31 i 35 ºC a ponent i a l'interior de les terres de l'Ebre i entre 29 i 34 ºC a la resta de Catalunya.

Visibilitat

Bona en general.

Vent

Fins a mig matí el vent serà fluix i de direcció variable al litoral i prelitoral central i a la Catalunya central, mentre que a la resta del país bufarà vent de component sud i est entre fluix i moderat. La resta de la jornada, s'imposarà el component sud i est al litoral entre fluix i moderat, i el sud fluix amb cops moderats a l'interior.



VALLTER 2000

(Desde Setcases)

Altigrafía.Vallter 2000