viernes, 12 de junio de 2009

kgon la reputaostia


ahir al migdia, els nostres col.leges , Joan Aliu i un seu company, varen patir un accident quan un camió els va envesitr frontalment a la cruilla de les serres, abans de S. Martí de Llémena.
Segons els testimoni de'n Joan, que està sota un SDShPT de llibre (i que surt a la foto vestit de ciclista (de negre)) el lloc dels fets, l'atestat, etc., el camió els va escombrar de la carretera despres de perdre el control a la recta de la cruilla de les serres.

A la foto és més que evident el lloc del sinistre, pels que coneixem la ruta.

En Joan s'en va ensortir il.lès (físicament) de miracle, però el seu company va ser encalçat pel camió, amb lesions molt greus, tot i que no mortals.

Sembla que la intervenció d'en Joan a l'hora de provocar la intervenció de l'helicopter d'emergències, ha estat determinant en el pronòstic del company lesionat.

Des d'ara i des d'aqui interessem els millors desitjos per les víctimes, i les mes severes sancions pels causants del sinistre, sense deixar d'oferir la nostra col.laboració i suport pel que sigui necessari.



1 comentario:

Anónimo dijo...

hola.
soc el company accidentat d'en Joan Aliu,l'Agustí Prats, encara estic pendent d'alguna operació, però ja estic millor. Gràcies a tots.
Agustí Prats.